3 nov 2010, 13:17

* * * 

  Poesía » De amor
552 0 0

***

(на И. )

 

Когато денят премяна вечерна облича,

звездите с поглед погали...

Душата ти сиротинка обичам,

гори ме погледът на твоите очи...

Теб нежно галят пурпурни лъчи,

окъпана от бисерна роса,

докосвайки най-милите очи,

целува клепките ти утринта...

Когато денят премяна за сън си облича

и утрото целува те с лъчи...

Спомни си... Някой те обича...

ЗАВИЖДАМ ИМ... БОЛИ!...

© Райна Недялкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??