8 ago 2008, 12:32

* * * 

  Poesía
1000 0 2
 

една биричка

после още една

и денят порасна

денят умря

 

защо плачеш

защо боли

всички си отидоха

останаха стени

 

гледам през прозореца

навън

мога да летя

насън

 

тихо мълчание

няма следи

нещо изчезва

всичко стои

© Атанас Панчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??