13 feb 2013, 0:12

* * * 

  Poesía
436 0 0

С упоритост,

с воля, 

с непрестанно

постоянство,

с безотказна воля...

и търпение

и време

и всеки ден,

когато минавам

покрай теб,

ще бъде награден

поне с една усмивка от сърце.

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??