31 may 2014, 12:07

***** 

  Poesía » Filosófica
387 0 0

Всеки ден играя своя театър...

 

Сутрин пред огледалото слагам грима -

малко блясък в очите,

добавям оптимизъм в гласа,

една усмивка за разкош

и излизам на сцената-делник.

 

Минавам край хора и къщи,

усмихвам се, спирам край някой,

говоря, смея се, продължавам...

..........................................................

 

А вечер прекрачвам своя праг,

заставам пред огледалото

и бавно свалям грима -

очите угасват,

усмивката изчезва,

устата онемява...

 

И отново съм аз - бледа сянка на себе си...

© Анета Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??