сигурност,
спокойствие
и топлина,
и твоята блага усмивка,
на която отвръщам,
мислейки за друг...
спокойствие,
сигурност,
светлина,
за които те приветствам,
докато се боря с разрухата,
докато се боря
да се вмъкна трайно
в неговия живот
и да не мърдам оттам...
© Мария Todos los derechos reservados