Нямам нужда
от Бог-
да се моля
да си моя!
Нямам нужда
от дявол –
душата си
да продам
да те докосна!
Имам нужда,
всичко от което
имам нужда
е да ме хванеш
за ръка –
да вървим заедно
по пътя на
греха!
Тоя същия грях,
който свързва
две души
навеки!
Който пламва
в две сърца,
като въглени
горещи!
Свещеника –
казва били
сме грешни...
Хора, съдби, бори
се всеки за
насъщния...
Храм – илюзия!
Нека палят свещи!
Нека измамно
опрощение
да търсят!...
Ти, момиче, ела –
нека изгорят
нашите сърца
на кладата
на греха свещен!
Тя е нашият олтар!
На него ще
принесем
на боговете
телата си, като
свещен дар!...
© Давид Иванов Todos los derechos reservados