И във времето остава
липсващият зимен ден
и този ден го няма,
но не за теб, и не за мен.
Празникът изчезна тихо
във изгубения свят,
малки тролчета го скриха,
а после легнаха да спят.
Но за мене съществува
най-същественият ден:
колко искам да целуна
с устни нежни от сатен
само теб...
© Франческа Салиери Todos los derechos reservados
ПОЗДРАВИ!