Миналото:
Не ме забравяй, ти израсна с мен,
открих ти съкровените си тайни!
Летеше след мечтите всеки ден
от минус някъде, до плюс безкрайност.
Настоящето:
Сега вървиш с отворено сърце -
познаваш и студа, и ветровете.
Света обгръщаш с двете си ръце,
а любовта в зениците ти свети.
Бъдещето:
Не се страхувай! Чакам те, ела,
/извайваше ме толкова години/,
да пуснем и последната стрела
в живота ти, преди да си заминеш!
© Nina Sarieva Todos los derechos reservados