Не искай от мене любов!
Нито нежност или състрадание.
Аз не съм предишното момиче.
Не мога да ти дам топлина.
Аз нямам сърце.
Погребах го преди години.
Но то не е мъртво, а скрито.
За да запазя и малкото, останало от него.
Не искай от мене любов!
Вече я дадох на друг.
А той не ми я върна...
© Силвия Йорданова Todos los derechos reservados