5 abr 2013, 8:08

* * * 

  Poesía
424 0 1

имам ли право,

имам ли ...

и сърцето пак закрещя

и въпросът пак се ската

имам ли право,

колко подло е това

и въпросът пак умря

имам ли право

защо сега не се въздържа

и въпросът пак се роди

и пак го убих

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • да,въпросите все по-често отпадат..докато накрая останат само отговори..
Propuestas
: ??:??