13 abr 2013, 13:11

* * * 

  Poesía
460 0 0

аз още го обичам, 

но той нехае за мене...

аз още го гледам в очите,

а той се прави,

че не забелязва

мойта обич,

моето страдание,

аз още страдам

и се мъча

да се утешавам,

а той е още по-далече...

аз вече осъзнавам

колко е безсмислено

и колко не трябва,

но с това не се утешавам...

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??