Два еднакви ключа.
Ще го уцеля ли веднага?
Зад мен таксито дава газ.
***
Разграфен от щорите,
прозорецът отсреща свети.
Докога?
***
Забравил съм уредбата.
А мислех,
че сънувам музика.
© Наследник на Куфара Todos los derechos reservados
Браво!