Желание за страст
те дърпа.
Съсипва ме
душевна буря.
На черно
или бяло?
Стъпвай!
(На пръсти -
да не ме събудиш.)
Изгаря те
мечта за огън.
Вода от сЪлзи
ме изгася.
Въздухът след мен
е дрога.
Въздухът след теб
го няма.
Сега изглеждаме
лабилни.
Ала частица
мъдрост носим -
ако пешките ни
бяха силни,
нямаше
да са по осем.
© Валери Шуманов Todos los derechos reservados
Пожелавам ти много здраве, късмет и любов през Новата Година!!!