****
В сърцето ми живее фея.
В сърцето ми живее Тя.
Умът ми често ми се смее...
Но що за лудост е това!?
В сърцето ми - море, делфини...
Умът ми -хладен и намръщен.
О, разум мой, аз моля те прости ми,
но трябва да те пратя вкъщи!
И тази лудост пак ще ме прегърне
със нейните магически ръце.
Целувката й пак ще върне
усмивката на моето лице.
А аз какво да дам в замяна?
Освен живота си, неструващ и пара?
Освен душата си - ранена и окаяна?
Молитва към Орисница добра?
И своя свят ще дам и своя ден.
В съня си вечно ще я търся.
Не знам, дали за Нея съм роден,
но знам, че Тя е мойта същност.
В сърцето ми живее фея.
В сърцето ми живее Тя.
Една красива Дулсинея...
едно вълшебство и мечта!
посвещавам (пак... е, няма как :) ) на Т.М.
© Цветелин Todos los derechos reservados