* * *
Самотни нощи,
във които
прегръща ме
единствен вятърът.
Шепти отвън
във клоните,
че ме обича
и винаги
ще ми е верен.
Но дните ми
са толкова
красиви...
Търкалят се
във четири
посоки
и до небето
път чертаят ми,
защото
тогава съм
в прегръдките
на друг!...
Вили Димитрова
16.10.2012 г.
© Вили Димитрова Todos los derechos reservados