3D – живот
Изтича отреденото ни на земята време,
секундите в минута, минутите във час.
Вчера, Днес и Утре са неговите крачки,
триизмерен животът ще напусне и нас.
Не искаме със Вчера да живеем,
но миналото неизменно с нас върви,
винаги готово е да проговори,
дори когато му се молим да мълчи.
И Днес е миг - неусетен и кратък,
като поел назад скитник бездомен,
търсещ във времето вечен подслон,
за да се превърне само във спомен.
Настоящето! Та то не съществува
и Днес е просто... човешка химера,
защото вчера Днес беше Утре,
а утре Днес ще бъде вече Вчера.
© Арина Todos los derechos reservados