Дали отново ще летя
с криле, от обич възродени?!
Ще мога ли ръцете да разтворя
за най-желаната прегръдка?!
Дали когато утрото нощта изпраща,
ще ме погалиш със очите си?!
Ще може ли да ме намериш,
когато любовта ми в огън се превръща?!
Навярно някой ден -
ще бъдат неугасналите ми копнежи
само минало...
© Виолет Гаджева Todos los derechos reservados