4:00 АМ
Часът е 4 АМ
Навън прокрадва се денят
сънят отдавна отлетял е
Очи подпухнали и недоспали
по монитор синкав бягат
Пепелникът пълен е с цигари
а гласът ми стържещо ръждив
Няма що отново пак кафетата ще пия до безспир
Отровата пак гложди ми душата
по-тежка от цигарен пепел дим
изчезна ти като миг непредвидим
А беше близко с пръсти те докосвах
И с дъха си как косите ти разрошвах
Отняма те изчезна като пролетна роса
Остана само капчица една да топли
моята душа
Една сълза събрала всичко...
неизречена любов
Рикардо Дакар 03/01/2012 Виена 04:25h.
© Рикардо-Дакар Todos los derechos reservados