20 jun 2011, 19:34

400 

  Poesía » De humor
786 0 3
400

Четристотин публикувах,
още толкова написах,
честно пях, не се преструвах,
ала никого не слисах.
Две-три фенки ме задяват,
пия с два-три яки пича,
на какво ли се надяват
и защо ли ме обичат?
Не е в бройката, приятел,
каза ми една мадама,
поетеса и издател,
правило такова няма.
Не е важно бели листи
да нашариш с химикалка,
остави ги гладки, чисти, 
ползата от теб е малка.
Виж как пишат върховете,
нежните души на сайта,
а ти думите премяташ,
два-три поетични байта.
- Мила моя, мои мили,
де сте чули, да ви кажа,
луд да каже: Ай, така ли?
Аз от днес ще се откажа.
Тук от мъка и за радост
си изливаме душата,
мойта, недопята младост…
Стоп! И целунах ù ръката!
:)

© Ми Ки Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Йоси, здравей! Ти поне знаеш къде съм, ти къде си?
    Е, относно останалото - така ми е писано

    Боряна! Благодаря за прочита! Любовта ще спаси света.
  • мойта, недопята младост…
    Like!
  • Къде изчезна Ми Ки? Ах, сигурно целуваш някъде ръчичка!
    Поздравче! )))
Propuestas
: ??:??