Цялата Вселена потрепери
с мене. Всяка моя клетка
запищя в милиони цветове.
Докато вкуся тайния ти хаос,
сякаш чаках с векове. А името
ти прокънтя през тишината и
всеки кът в зелено оцвети.
После остана само топлината.
Светът като че ли се изпари.
© Виктория Todos los derechos reservados
Поздрави и 6+ от мен!