30 ene 2007, 19:44

*** 

  Poesía
598 0 0

 

Тъжна е моята съдба,

Тъжна съм и аз сега,

Мога ли да бъда с теб

Уви, не. И какво от това!

 Няма да ти позволя

да ме бутнеш от ръба!

 

© Красимира Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??