*****
Ако има отново живот след смърта -
нека бъда небе - безкрайно и изпълнено с крила на птици...
Ако има втори шанс -
нека бъда земя - топла пазва, приласкала животи...
Ако има завръщане -
нека бъда луна - огряла мрака и даваща посока...
Ако има прераждане -
нека бъда вода - необятна, жива вселена...
Ако има - нека бъда...
© Анета Русева Todos los derechos reservados