21 mar 2018, 18:52  

´´´ 

  Poesía
530 1 0


Не ме заобича никога,
но се нуждаеше от мен някакси.
Не се бори за мен,
но съм те искал винаги.

Не създадохме нищо с теб,
а на преживяното му сложихме край.
Пак както преди
ще бъде студено, като през ноември.


-пролет или есен, зимата ще е навсякъде!!!

© Станислав Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??