класно по литература
темата
е гадна
това не съм го чела
това все още
не съм го и написала
във кръг седим
и всички вече са на тезата
е как така
отляво пък сестра ми
поти се и преписва
уравнения?!
ама защо Джак Спароу
прескача върху чиновете ни
съседката
от деветия етаж предупреждава
ориентирайте се към приключване
ама аз завърших
втори курс, а и е лято
и как вече съм написала
цял лист увод
кой сега пък сменя темата
часовникът
© Рая Деянова Todos los derechos reservados