***
Песен - която разказва за страст,
за кръвта по-гореща от лава.
Песен - която разказва за нас
и вълшебния танц по жарава.
Песен, която страха ще стопи
и сивото в сивия делник ще смаже.
Песен, която променя съдби
и взривява планетите, даже!
Песен - въздишка и нова зора.
Песен, родена в сърце на торнадо.
Песен - живот и магия добра.
Песен - любов и възкръснала младост.
На Т.М. ( тя си знае защо :) )
© Цветелин Todos los derechos reservados