Посвещавам на моите родители!
Казвам ви Благодаря!
Две Човешки фигури вървят,
като сенки по луна.
С малки крехки телца,
като пеперудени крилца!
Те са моите майка и баща!
Имат добри воалени сърца.
И чувства съхранени в тяхната душа!
Като рози ухаят към близки и деца!
Ще мога ли да им се отблагодаря!?
За техните безсънни нощи
и напукани от труд ръце.
В стих ще ги вградя!
За да ги четат внуци и много хора по света!
Казвам ви благодаря!
© Мина Конарова Todos los derechos reservados