Родих се на света, за да живея,
достойно своя път да извървя,
дори понякога да плача, но и да се смея,
да сбъдна своята мечта.
Ще дойде ден и аз ще си отида
от този свят на обич и печал,
след мене ще оставя светла диря,
по която някой следващ би вървял.
© Илия Левков Todos los derechos reservados