Моля те, не ме оставяй
никога сама и не тъжи
когато те отричам, не забравяй,
сърцето има нужда от лъжи.
Ако всичко беше истинско и чисто
щях ли да повярвам на това,
че любовта е винаги наистина
и никога не ни предава тя.
По-добре ме излъжи
макар наивно да се хващам,
любовта е болка, но нали
доброволно всеки плаща.
Даже и последния бедняк
дрипав, с тежка орисия
грошовете би си дал
за нея, до последната кесия.
© Гергана Караджова Todos los derechos reservados