Тялото – сковано от студа,
стои и чака теб.
Сърцето – счупено на две,
стои и чака теб.
Очите – червени от сълзи,
пак те търсят теб.
Душата – ранена от лъжи,
още жадува за теб.
И когато ти си тръгна,
остави ме умираща едва,
иска ми се да се върнеш,
но не ще се случи това.
Сега не мога аз да чуствам,
гасна всеки ден,
обичам те – това е моят грях
и ще плащам за него всеки ден.
© Веселина Todos los derechos reservados