всички тези хора
в 10 вечерта
които рекламират
дюшеци дормео
шуменско пиво
лосион за бръснене
едва ли имат
редовен сън
пият бира
и
бръснат космите си
срещу пет сребърника
от тайната вечеря
на Господ
© Янко Todos los derechos reservados