2 ago 2012, 20:17

* * * 

  Poesía » Otra
329 0 1

С верносттаа на думите

и истината на неказаните

истини предстои...

неказаното,

което ни мъчи,

казаното, 

което ни двоуми,

мисленото,

което ни обърква...

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??