липсва ми
опиянението
от изписаните
по кожата ми
афери,
които всячески
се стараеше
да подпишеш
с парфюм,
проникващ
през порите
на кожата,
та стигащ чак
до кръвта ми
и пулсиращ
заедно
с нея,
дори когато
сънувам
(най-вече
тогава)
© С. С. Todos los derechos reservados