* * *
Паяче синьо над твоя глезен
кротко стои от години.
Твоят кураж дали е изчезнал
или пък свършило синьото,
но е самотно - липсва му нещо,
сякаш на място е чуждо…
Паяжина сплитам с целувки горещи
и следва Чудото…
Живодар ДУШКОВ
© Живодар Душков Todos los derechos reservados