7 abr 2007, 22:23

* * * 

  Poesía
672 0 1


Безкрайна обич
и безкраен път...
Към теб вървя,
а ти си тъй далече...
И само моля
Господ
за денят,
във който ти към мен
ще тръгнеш вече!

© Петя Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??