В последните думи на тръгване
прошепни ми със малко тъга
колко дълго един на друг ще си липсваме,
сълзите попий с изпотена ръка,
прегърни ме, изпълнена с чувства,
с поглед срещни ме, пропит с тишина,
подари ми с усмивка частица безумие,
че ще бъдем заедно веднъж обеща...
© Дидо Todos los derechos reservados