16 oct 2011, 17:25

* * * 

  Poesía » De amor
407 0 0

Днес в очите ти видях

онзи миловиден детски смях,

днес с любов те призовах,

да си тук до мен в този час.

 

Бавно и на стъпки идваш,

с малък изумруд в ръка,

в очите ти се вижда радостта,

от която ще се зароди и песента.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??