На А.
Едни очи в съня ми се явяват
и пак щастлива чувствам се до теб.
Събуждам се - кошмарът продължава,
че близо си, а толкова далеч.
Виждам те, в очите се оглеждам -
студени са - и тебе те боли.
Раняваш себе си и мене,
сгрешила съм - не беше прав и ти.
Но да виня - не виждам смисъл,
разбираш го, инатът ти тежи.
Мечтите ни са още цели
и чакат слънцето да заблести.
© Неличка Todos los derechos reservados