Опивай ме с целувките горещи
и вдъхвай ми от огнената страст,
когато в наште топли срещи
падам в нежната ти власт.
Докосвай нежно детската душа
и карай тялото да шепне
"Твоя съм и след смъртта!"
Разтапяй бавно мойте сетива
и в дивия момент на сладост
тихо ми кажи "За мене си една,
една във мойта кратка младост!"
Събличай дръзко всички тайни мои
и истината виждай в моите очи,
превземай страстите-порои,
изсушавай с дъх избилите сълзи.
Изпивай устните червени,
пий, дори и да боли,
споделяй чувствата таени
в сърцата ни, оставящи следи.
Убивай ме със погледа си страстен
и карай ме пред тебе да пълзя,
когато като господаря властен
пак поканиш ме "Ела!"
© Нона Todos los derechos reservados