ВОДАТА Е ЗЕЛЕНА КАТО ПОГЛЕД,
от който трябва да се върна.
Сега вярвам, че реките си отиват,
че след тях остават камъчета -
да препъват мислите.
Как боли от тишината.
Водораслите навярно сменят дъното.
© Вероника Митева Todos los derechos reservados