Ти отгледа ме съвсем сама
без подкрепа на мъжка ръка...
Беше и мъж, и жена,
и много оценявам го това!
Опитах да ти се отблагодаря,
но ти така не го разбра...
Жестовете ми не оцени
и сърцето ми се натъжи.
Бях послушна и добра,
бях най-мила дъщеря...
но и веднъж дори
не показа, че се гордееш с мене ти
и мечтите ми не оцени...
© Джабула Todos los derechos reservados