Преброй ми греховете, ако можеш
Всички носят неговото име
И дяволите от съня изкарай ми
От мислите, от нощите, от дните
Не си магия ти, проклетнице, любов
Преброй ми греховете и на зазоряване
Преди да тръгна пак
Подир мечтата, а всъщност е присъда
Мъката, ако можеш ми скрий
Ако искаш гримирай
Но побързай и брой
И щом стигнеш до шест прибави ти още един
Че днес пак отивам малко нежност да прося
И който е казал, че любов не моли
То малко познавал e мен, а още по-малко греха.
© Мила Todos los derechos reservados