Пак същият стих.
Дежа вю. До кога?
Омраза-любов,
любов и тъга.
На обръч от тлен -
от корен и плод,
върти се безспир
животът в галоп.
Във пролет от зима,
от сняг във цъфтеж,
кръжат пеперуди
в косите от скреж.
Един е сезонът -
без име и цвят.
Сърцето най-знае.
Попитай го пак.
© Христина Комаревска Todos los derechos reservados
Сърдечни поздрави!