да преместиш
вазата с цветето в средата
друг ракурс е -
залива те топло усещане
само един ход
и гледаш
както дете гледа красива елха
докато не са свалени играчките
и разтворени подаръците...
чудя се
какво е да намериш
единствения в този живот
който чувства същото
какво ли е
© Дима Todos los derechos reservados
Видях те как местиш вазата и детския пламък в очите ти!!!