Първи септември,
две хиляди и деветнайста.
Поредно земетресение,
с магнитуд степен осма.
На дълбочина два сантиметра,
с епицентър метър и половина.
Усетено от моята жена
и от обожатели дузина.
Нанесени са сериозни разрушения.
Причинени са щети в инфраструктурата
на коронарните области на мозъка.
Разрушено сърдце и отломки от чуства.
... преживяното не подлежи на обжалване!
© Станислав Русев Todos los derechos reservados