мо̀ли дяволът
за покаяние - от
отчаяние
мо̀ли - ужасѐн
от грях и самота - за
любветоплота
...............................................
ГО̀СПОДИ - простѝ
му - стига той в Добро̀ да
се превъплътѝ
© Стоян Минев Todos los derechos reservados