20 feb 2014, 22:19

..... 

  Poesía » Filosófica
514 0 0

Многоликата спирала

се извиваше от края

на безкрая до дъното

бездънно на океана;

и Движението-време

в нея се пречупваше.

Улавях пулса на хаоса-алогичен,

но бях човек - разумен и статичен.

© Ирена Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??