... Докосването на ръцете ти вълшебни...
Събудих се!
По тялото ми вадички
се молеха да бъдат пресушени.
Вълни от бликащи желания
бушуваха неудържимо...
А в мрака щурците пееха
безспир на своите невести...
© Тони Лунгарска Todos los derechos reservados