Защо в пари и вещи търсиш щастие?
Та то е просто в думата добра.
В една усмивка, дарена на самотния,
във светъл лъч сред непрогледна тъмнина.
Бъди и ти усмивка за нещастния,
за изгубения - късче светлина.
Едва тогава истинското щастие
ще дойде и във твоята ръка.
А може би, като узнаеш
какво е всъщност нужно на света
и истинските чувства ще намериш
под вещите затрупани, в прахта.
© Неличка Todos los derechos reservados
Поздрави, Неличка!