10 ene 2009, 19:45

... 8 март... 

  Poesía
774 0 3

Денят е твой, плахо ще пристъпя,

с букет цветя, усмивка, реверанс,

ръка ще ти целуна и ще кажа:

От сърце обичал съм те аз.

 

Сълза от благодарност ще отроня

за чувствата, за твойта доброта,

за дните ти отдадени на мене,

на мен и нашите деца.

 

Денят е твой, знам, ще се усмихнеш

ще ме погалиш със ръка,

ще прошепнеш: Денят да е за двама.

И ще заключим външната врата.

С. П.

© Стойчо Пеев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??