Аз тръгвам... Време е да си отида.
Причини - много, не една.
Но няма да стая във себе си обида,
че тя изгризва човешката душа.
Отивам си, защото те обичам,
защото искам пак да си щастлив,
за да изтрия наслоената тъга в очите,
за да не чувам във съня си твоя вик.
Недей тъгува! Любовта прощава всичко!
Дори когато е предадена, неизживяна...
Остава в нас и като пролетно кокиче
душата ни пречиства. И затваря рани.
Отивам си, защото те обичам!
И искам от тебе да изчистя болката!
Родени сме един за друг, ала не се получи.
За мене спомняй си в дъжда... И толкова...
© АСИ Todos los derechos reservados